Snoeien en Bloeien Programma review

 

snoeien en bloeien review

Er wordt veel verwacht van het Snoeien en Bloeien programma van Peter Mecklenfeld, maar hoe goed is dit programma nou eigenlijk?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen twijfel je vast om het kopen, en ben je op internet opzoek gegaan naar informatie en reviews over het snoeien en bloeien programma.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen, en dat is maar goed ook!Enkele weken geleden besloot ik namelijk zelf om aan de slag te gaan met het Snoeien en Bloeien programma. Op deze pagina deel ik mijn eerlijke review en ervaringen.

Ben je nog niet zeker of het programma iets voor jou is? Lees dan snel verder!

 

Wat is het Snoeien en Bloeien Programma?

Voordat ik mijn persoonlijke ervaringen met je deel, wil ik eerste vertellen wat het Snoeien en Bloeien Programma nou precies is.

Het Snoeien en Boeien Programma is een ebook. Dit betekent dat je het boek digitaal kunt lezen. Je kunt het boek bijvoorbeeld uitlezen op je computer, tablet of telefoon. Het is ook toegestaan om het ebook uit te printen als je dat zou willen.

Het ebook bestaat uit 100 tips van een expert met uitleg en een enorm handige tuin kalander. Hierover, en de bonussen waar je ook toegang tot krijgt, vertel ik later in deze review meer.

 

”Zie het als een handleiding die je gebruikt om de tuin in optimale condititie te krijgen én te houden. Dat is de rode draad van mijn verhaal waarin ik per seizoen stapsgewijs omschrijf welke taken je uitvoert en op welke manier.”

Peter Mecklenfeld

Complete tuincursus

Het programma is dé online tuingids van Nederland voor een perfect onderhouden tuin waar je elke dag met veel plezier kunt genieten!

In de curus leer je alles over tuinen en kom je in contact met echte tuinliefhebbers.

 

Wie is Peter Mecklenfeld?

Tastbaar vakmanschap zelf toe passen in de praktijk om met minimale tijdsinspanning maximale resultaten halen.

Dat is de gedachte achter het nieuwe Snoeien en Bloeien programma van Peter Mecklenfeld. En Peter weet waar hij over praat met meer dan 10 jaar ervaring in de groensector.

Peter Mecklenfeld. auteur en maker Snoeien en Bloeien programma

Peter Mecklenfeld

Mecklenfeld Moderne Tuinen

Peter is oprichter en eigenaar van Mecklenfeld Moderne Tuinen (websitelink) en auteur van meerdere boeken en documenten over tuinen.

Hij deelt zijn kennis, ervaring en ideeën vooral online. Met dit boek wil hij mensen (vooral doe-het-zelvers) helpen om tastbare vakmanschap zelf toe te passen in de praktijk om met minimale tijdsinspanning maximale resultaten te behalen zodat de tuin weer gebruik wordt volgens het oorspronkelijke doel.

Genieten en ontspannen!

 

Voor wie is het Snoeien en Bloeien Programma bedoeld?

Is het Snoeien en Bloeien Programma wat voor jou?

Als jij meer in je tuin wilt doen in minder tijd (wat elke tuin doe-het-zelver wil), dan is het boek wat voor jou.

In het Snoeien en Bloeien Programma ga je leren hoe je door middel van concrete en handige tuinonderhoud tips je straks minder tijd nodig bent en meer tijd over houd om van de tuin te genieten.

 

snoeien en bloeien programma

 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Voordat ik aan mijn review ga beginnen, zal ik eerst nog even vertellen wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald.

Het gaat om een ebook, dit betekend dat je direct na betaling toegang hebt tot het boek. Je kunt deze direct downloaden en gaan lezen!

Je krijgt ook een mail met hierin aanvullende informatie zoals lopende acties en eventuele login gegevens.

 

Mijn Snoeien en Bloeien Programma review en ervaringen

In mijn review zou ik zo kort en bondig mogelijk mijn ervaringen tot zover geven. Enkele weken geleden kocht ik het ebook, ik ik kan je er dus al best veel over vertellen. Laten we beginnen bij de inhoud.

Inhoud van het ebook Snoeien en Bloeien

Wanneer je het ebook voor de eerste keer ziet, zie je dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving van het Snoeien en Bloeien Programma ebook. De cover is een goede weergave van de inhoud. Dat is gelijk een goede binnenkomer!

Ik was eigenlijk voordat ik dit ebook had aangeschaft eigenlijk nog nooit van plan geweest om extra hulp in te schakelen voor mijn tuin. Ik dacht namelijk dat ik het meeste wel wist. Wat mij vooral opviel wat dat sommige tuin doe-het-zelver in mijn omgeving meer deden dan ik, en dat in minder tijd.

Na wat onderzoek op internet kwam ik op Mecklenfeld Tuinen en zo ook op het Snoeien en Bloeien Programma. Ik was erg onder de indruk van de website en de projecten die Peter dusver had gerealiseerd.

Dit heeft mij dus over de streep getrokken om het Snoeien en Bloeien Programma te proberen.

Meer dan 100 tuinonderhoud tips

In het ebook Snoeien en Bloeien uit het programma staan vele tuinonderhoud tips. Het zijn stuk voor stuk dingen die je net even moet weten om tuinonderhoud veel sneller en beter te kunnen doen.

Je kunt snel merken dat veel van deze tips samengesteld zijn door middel van jaren kennis dat is opgedaan door echte praktijk ervaring.

De tips zijn opgedeeld in handige onderdelen zoals: fundering, snoeien, bloeien, bemesten, etc. Zo kun je snel informatie vinden over het genen waar je naar opzoek bent

Enkele voorbeelden van tips gaan bijvoorbeeld over het simpel voorkomen van wateroverlast in je tuin of hoe je van die groene aanslag afkomt. Tuurlijk kon ik hiervoor dit ook wel bedenken met logisch nadenken. Echter zou ik er zonder deze tips er waarschijnlijk 10x langer mee bezig zijn…

 

snoeien en bloeien programma bemestengroeien en bloeien programma snoeiengroeien en bloeien programma tuinonderhoud

 

Tuinresultaten

Ik ben er door middel van het Snoeien en Bloeien Programma achter gekomen waarom mijn appelboompje in de tuin vorig jaar bijna geen vruchten aanmaakte.

Alleen hierdoor heb ik het gevoel dat ik de prijs van het programma er al uit heb. Verder heb ik de wateroverlast kunnen aanpakken die in een bepaalde hoek van m’n tuin voorkwam.

Bonussen

snoeien en bloeien programma bonussen

Naast het Snoeien en Bloeien ebook krijg je ook toegang tot drie bonussen, namelijk:

Tuinonderhoud kalender

Extra ebook van Mecklenfeld tuinen: 25 ideeën voor in de tuin

Levenslang tuinsupport (tijdelijk gratis)

Dit zijn natuurlijk stuk voor stuk zeer waardevolle bonussen. De tweede bonus is echter al gratis te downloaden op de site van Mecklenfeld tuinen.

De levenslange tuinsupport is natuurlijk super waardevol. Er is mij dan ook verteld dat dit binnenkort aangeboden gaat worden in abonnement vorm (€9.95/maand) ,maar omdat dat nog niet gereed is, hebben de eerste kopers hier direct recht op. Doe hier dus je voordeel mee!

 

Snoeien en Bloeien Programma prijs

De prijs van het Snoeien en Bloeien Programma is eenmalig 27.- euro, en dat vind ik een zeer redelijke prijs voor het ebook + de bonussen.

Vooral vanwege het feit dat je ook tijdelijk levenslang gratis toegang hebt tot de tuinsupport. En iedereen weet, advies van expert vakmensen is enorm duur…

Als jij door de tips in het ebook net zoals ik een waardevolle fruitboom weer tot leven kan wekken is dat de prijs van het boek al dubbel en dwars waard

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je toch nog twijfelen, dan zal de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie je alsnog over de streep kunnen trekken.

Het Snoeien en Bloeien Programma komt namelijk met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, hierdoor kun je het ebook dus als het ware 30 dagen risicovrij uit proberen.

Je kunt dus als je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook je geld binnen 30 dagen na aankoop, terug vragen. Hier zal Peter ook zeker niet moeilijk over gaan doen.

 

Snoeien en Bloeien Programma kopen (+Kortingslink!)

Zoals je misschien hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden met deze uitgebreide tuin doe-het-zelf gids.

Ik raad het iedereen aan die tastbaar vakmanschap zelf wil toepassen in de praktijk. Om vervolgens met minimale tijdsinspanning maximale resultaten te behalen zodat je tuin weer gebruikt kan worden voor het oorspronkelijke doel.

Het Snoeien en Bloeien Programma kopen doe je via onderstaande kortingslink.

 

snoeien en bloeien review

Meer informatie over het Snoeien en Bloeien Programma? Klik hier voor meer informatie!

 

Leave a Comment: